2015 m. birželio 17 d., trečiadienis

Baigėsi 2014-2015 metų paskaitų ciklas

Ir liūdna, ir be galo šilta, pirmiieji Kvantinės medicinos/Kvantinės magijos mokslo metai baigėsi. Kaune, Šiauliuose, Panevėžyje, Klaipėdoje ir Vilniuje susibūrė nuostabūs kolektyvai. Per metus tapome kitokie. Tampame tikrais šviesos darbuotojais. Sveikinu visus, kurie ėjo kartu iki galo, buvo smalsūs ir aktyvūs, gavo pažymėjimus. Gimsta lietuviška netradicinio sveikatinimo sistema, paremta mokslu ir senosiomis dvasinėmis žmonijos tradicijomis.

Tai didelis įpareigojimas tęsti pradėtus darbus. Tikiuosi, jog jau nuo rugsėjo tęsime paskaitas. Bus daugiau žinių gylio, geros būsenos ir netikėtumų.


VILNIUS



 Skleisti ramybę, šviesą ir viltį, kai aplink tvyro chaosas, kai vieša erdvė serga pripildyta parako ir buko užsispyrimo ką nors plakti rykštėmis, kai medicinai modernėjant ligų ir ligonių daugėja, kai tiesos alkis užgniaužia kvapą, o išsiverkti sielai neleidžia teisinė sistema, kai tiesiog trūksta oro, nes 24 valandas per parą turi laikyti septynis namų kampus tam, kad išsilaikytum ant kojų, daugeliui lietuvių yra be galo sunkus iššūkis. Pirmiausia pačiam prieš save.

KLAIPĖDA


Šviesos darbuotojas - ne amatas, o gyvenimo kryptis ir misija. Dar kartą visus sveikinu. Jūs esate tikrai drąsūs žmonės.

2015-2016 metų seminarų programos, paskaitų ir stovyklų tvarkaraščiai  paskelbnti internetinėje svetainėje www.kvantinemagija.lt 

PANEVĖŽYS

Kviečiu visus norinčius prisijungri prie jau veikiančių kolektyvų Vilniuje, Klaipėdoje, Panevėžyje, Šiauliuose ir Kaune. Taip pat kviečiu suburti komandas ir kituose Lietuvos miestuose.

ŠIAULIAI
KAUNAS

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą